Bean Sprout Skin Screening Machine

För närvarande separeras separationen av sojabönskrov och bönor med hjälp av manuell sortering eller artificiellt vatten och mekanisk sköljning av vatten.
chatta nu

Produktinformation

Produktbeskrivning

För närvarande separeras separationen av sojabönskrov och bönor med hjälp av manuell sortering eller artificiellt vatten och mekanisk sköljning av vatten. Manuell separering kräver en stor mängd arbetskraft, arbetsintensitet, låg separationseffektivitet; mekanisk vattensköljning av avloppsvattentillgångar, hög skador på böna-groddar, låg separationseffektivitet, högt vatteninnehåll i bönoröver, förkortad lagringsperiod och ökade produktionskostnader. Som svar på ovanstående defekter har vårt företag utvecklat en mycket effektiv bönsskrotskalningsmaskin som förbättrar separationseffektiviteten och minskar produktionskostnaderna. Maskinens maximala produktionskapacitet kan uppgå till 3 ton per timme.


Försäljningsargument

1.Den nya skalmaskinen för bönkroddar behöver inte någon vattenkälla, minskar vatteninnehållet i bönroddarna och förlänger lagringsperioden.

2.Det har hög skalfrekvens, inga skador på bönor, hög effektivitet och bekvämlighet, förbättrad produktionseffektivitet och minskad arbetskraftsintensitet.

(1)

(2)

(3)

(4)

(5)

(6)


Parameter

Modell

2T

3T

Kapacitet

1-2 T / H

2-3T / H

Skärmdiameter

9MM (kan anpassas)

9MM (kan anpassas)

Kraft

0,4 kw

0,75 kw

Spänning

220 v / 380v

220 v / 380v


about us

about company

transport

Exhibition

certificate


Förfrågning