En kurs för installation och användning av mjukglass maskiner

- Mar 13, 2018-

Glass maskinen är lätt att installera och använda. Vi behöver bara installera plattan och handtag, så det kan användas normalt.

Installationen av Glassmaskin

1, maskinen ska installeras på den vågräta placeringen för värmeavledning och ventilation, och arbetsbord bör vara fast, undvika värmekälla och direkt solljus. Varje air grid har 50 utrymme med väggar eller liknande hinder.

2, omgivningstemperaturen är 5-40 grader C, säkerställa normal användning och hålla välventilerad, torrt och rent.

3, säkerställa att arbetsspänning är förenlig med den spänning som anges av märkskylten på maskinen.

4. I processen för maskin hantering eller rörelse, är det inte tillåtet att luta över 45 grader.

5, den kraftledning som förde ut av maskinen är ansluten med strömförsörjningen och anslutningen mellan gul / gröna linjen och jordledaren är tillförlitlig, så det är säkert att använda.

Användning och uppmärksamhet av Glassmaskin

Förhållandet av A och pulver att vatten måste vara standard. Om vattnet är för mycket, det kommer att skada maskinen agitator och bälte och buller kommer att öka. Om vattnet är små, utgör inte glass i det inställda temperaturområdet.

B, slurry temperaturen som kommer in i maskin 3-35 grader, temperaturen är för låg, för hög kommer att påverka normal användning av maskinen.

C, återstående slam som är frusen hela andra dagen, kan inte sättas direkt i maskinen och ska användas med det nya materialet.


Installationsproblem för glass maskin

Det allmänna kravet på strömförsörjning i inhemska användningen av glass maskinen är 220V / 50HZ, vilket är 220V / 60HZ i vissa länder som Sydkorea, några 110V/60 HZ som Japan, om du vill få inhemska maskinen använda utländska eller utländska maskiner till hushållsbruk, bekräfta motsvarande elektriska krav, måste köpa motsvarande anslutning för att använda converter i anslutningen, glass maskinen till tre kontakten före användning, eller direkt ansluten till växeln luft.


I valet av connector bör uppmärksamma vad är den ingående märkeffekt glass maskin, den följande allmänna 2.2KW maskinen med 10 Amp Plug (10A kontakt) kan använda 16 Amp Plug 2.2KW-3.5KW (16A plug), då motsvarande uttag uttag Vänligen markera 10A eller 16a, om inte, kommer den socket och plug inte kan ansluta, om du använder mindre än nominell nuvarande makt leverans ledningar krav sannolikt skulle leda till uppvärmningen driva linjen eller kortslutning, om du inte förstår riktigt den el som att hitta en elektriker att hjälpa plocka upp O K. Dessutom bör glass maskinen med 380V strömkälla anslutas separat. Innan du köper, vänligen bekräfta att webbplatsen användning kan krav ledningar.


Kall systemtest av glass mekanism

Efter anslutningen till elnätet är klar, kan glass maskinen felsökas nästa. Före felsökning, vänligen sterilisera och rengör glass maskinen. Efter rengöring glass maskinen, ansluta strömbrytaren på glass maskinen, digitala displayen 00 ord, tryck på startknappen (ingen ansvarsfrihet tillstånd) glass maskin LED digital display plattan nummer kommer att förändras, cirka 5 sekunder kommer att höra den kompressor startljudet, sedan digital tube digital observation om det ändras till det (om temperatur kontroll typ digital tube display temperaturen fortsätter nedåt, kontinuerlig förändring) ändra det kylsystem under normal drift, Det är dags att stoppa omedelbart, eftersom lång tid ingen tom material medför frysning cylinder maskin operationen.


Om det finns ingen förändring för en lång tid, finns det ett problem i köldanläggningen eller styrelsen styrkretsen. För det finns ingen digital tube Glassmaskin eller digital tube styrkrets skadade effektiv inspektionsmetod kylsystem fungerar är distribution kroppen av Glassmaskin (med material framför flotten) infogas, den omrörning axeln börjar att ta slut, direkt av hand touch system har ingen förändring i temperatur känsla kall cylindern kan bedömas.