Idrifttagning och underhåll av majs extruder

- Mar 13, 2018-

Tuffande maskinen hör till en bearbetning enhet för bearbetning pustade mat, i det dagliga livet av ris, majs, sojabönor och vete. Arbeta Huvudprincipen är den mekaniska energin till värmeenergi när maskinen vände den värme som alstras av den mat som tillagas av extrudering, de mest uppenbara kännetecken för puffat mat är större.


Corn blåsfisk är en av vår gemensamma tuffande utrustning. Innan majs extrudern används, måste det att felsöka för att säkerställa dess släta arbete. Vad bör göras för felsökning?

1, innan, vi bör först ta bort munstycket på majs extruder och tillämpa vissa matolja i tråden och skruven huvudet av sprinklern huvudet, sedan dra åt sprayhuvudet, strama frontytan och blanda bakre flänsarna.

2, efter starten, först på tomgång under en halv minut, om inget onormalt ljud, kan du sätta en blöt majs i popcornmaskin, när besprutas för hand för att krossa, du kan ersätta torr majs, och gradvis öka mängden investeringar.

3, om du är i drift, majs pustande maskin har refeed fenomen, att material, munstycke temperatur upp till 120 grader, bör denna gång sluta Mata, air munstycke för att spraya igen när re utfodring. Om blomman av sprinklern har en hård kärna, indikerar det att temperaturen i maskinen är låg, den blanking avbrytas en stund och sedan blomman kommer att släppas ut efter blomman sprutas normalt.


Dessutom, hur ska vi behålla expansion maskinen utrustningen? Först, tack vare dess närhet till uttaget av bärandet är relativt snabb, nära inloppet slutet av att bära mindre, så byte av slitdelar, från ansvarsfrihet slutet byts ut, inte en ersättning av flera delar, därefter expanderade material bör vara rengöras, för att förhindra utländska metall i maskinen och mekaniska skador när som helst kontrollera kvaliteten på tuffande maskin, uppmärksamma byte av slitdelar.