Hur att förbättra förpackningar effekten av vakuum förpackningsmaskin

- Mar 13, 2018-

Vakuumförpackning maskin är en nödvändig utrustning produkt av många företag som kommer att göra konsumenterna mer intresserad av att köpa denna produkt. Många företag vill därför förbättra förpackningar effekten av vakuum förpackningsmaskin.


Förpackning effekten av vakuum förpackningsmaskin är inte bara relaterade till själva maskinen, men också relaterade till drift och underhåll av utrustningen. Denna artikel rekommenderar flera observationspunkter och underhåll för att förbättra förpackningar effekten av vakuum förpackningsmaskin.

Först bör uppmärksammas för att kontrollera att effekten är vackrare.

1. temperaturen av vakuum förpackningsmaskin tillämpliga miljö bör kontrolleras vid -10 C - 50 C, och den relativa fuktigheten i luften är inte mer än 85%.

2. När produkten förpackas, paketet kommer att rullas upp och packade väskor in i vakuum förpackning maskin verkstad ska packas. Området tätning bör placeras på den rubber remsan för kisel, och påsar ska inte överlappa. Påsarna kommer att pressas till mynningen av packning väskor.

3. pumpning eller uppblåsta i slutet av den indikerar lampan är släckt, värme tätning indikator, nämligen in i tätning förfarandet, panelen är försedd med tätning tid och temperatur justering knopp, för att anpassa till olika materialtjockleken, Justera temperatur och tid, liten amplitud, förhindra värme tätning temperaturen plötsligt ökade, brännande hetta tätning delar.

4. innan du börjar, krävs det att lägga HFV - 32 hög hastighet vakuumpump olja eller 32N olja till vakuumpumpen enligt reglementet. När oljenivån är placerad i horisontell position, oljenivån bör hållas på 3 / 4 av fönstret olja. När du kör, bör oljenivån inte vara lägre än fönstret olja 1/2. Alltför mycket kan inte injiceras för att förhindra att olja stänk.

5. vakuumförpackning maskin använder pumpen kommer att pumpa roterande helix gränssnitt slutet, vit gummi tätning pad mot avgasporten, se till att lederna inte läcker, vanligtvis en stor påse behöver pumpa 3 till 5 minuter, om tre, fem hundra pumpa blir uppenbarligen pumpning platta fenomen. Var uppmärksam på kontinuerlig pumpning i användningen av pumpen, är det bäst att inte stoppa