hur man använder hydroponic foder maskin

- Oct 31, 2018-

Hydroponic Fodder Machine används ofta i grodden och tillväxten av baljväxter, gräs och liliaceae frön. Den är lämplig för öknar med torka och vattenbrist, Gobi, små betesmarker av örev, familjeodlingar, med goda tillväxteffekter och uppenbar avkastningsökning. Öka intäkterna, betydande fördelar.

Komponenterna består av lådisoleringsskikt, mikrodatorstyrning, automatisk tillväxtlampa, vattensystem, värmeanordning, rostfritt stål och fröplanta. (Det är också möjligt att öka luftkonditionering, ozon, vattenkylning och andra elektriska delar enligt kundernas behov i olika regioner. Strukturen är enkel och lätt att hantera.

Instruktioner,

Blötlägga fröna, kunden förbereder frön som behövs varje dag (kräver ren, ingen jord, inga föroreningar) i blötläggningsboxen, tiden är 8-12 timmar, vattentemperaturen är normal temperatur och tiden kan fiskas ut ( Fabriken är professionell. Sänkningsboxen kan köpas av kunden.) Distribuera den sippna fröskivan (fabriksfri konfiguration) jämnt i olika plantor, och använd suggen (fabriksfri konfiguration) för att separera fröblötläggningsarbetet och vänta på maskin. .

Felsökningsmaskin, enligt olika frö- och tillväxtkrav, är arbetstiden och temperaturen hos maskinens interna elektriska apparater olika. Tillväxttemperaturen hos grönfrön är 20-25 grader, duschen är 5 timmar och vattentiden varierar från 60 till 120 sekunder beroende på maskinens storlek. . Tillväxten av bäckfrön kräver en temperatur på 23-30 grader, ett vattentid på 4 timmar och en vattentid på 120-180 sekunder. Växtemperaturen för Liliaceae är 16-20 grader, vattensprayintervallet är 4 timmar och vattensprutningstiden är 100-120 sekunder. All utrustning som tillverkats av fabriken har blivit debugged innan den lämnar fabriken. Efter att ha mottagit maskinen behöver kunden bara slå på strömmen. vara användbar.

Inställningsproceduren, inställning av kabinets temperatur, sätt på strömbrytaren på kontrollenhetens baksida för att slå på strömmen, tryck på temperaturen på rutan ovanför inställningsskärmen för att blinka, använd sedan tillsättnings- och subtraktionsjusteringen till det önskade temperaturnummer som 20, fortsätter att ställa in Efter parametrarna kommer datorn, efter att ha satt alla parametrar, att spela in inställningsparametrarna som du just gjort, springa enligt ovanstående siffror och inställningen är klar. Vattentankens temperatur, vattentiden, vattentiden och inställningen ovan är densamma. Kunden kan bekanta sig med kontrollpanelen. Inställningssystemet har fördelarna med enkel operation och enkel förståelse. Det kan också erhållas från återförsäljaren. Den har enkel funktion och kan förstås på ett ögonblick. (Maskininställningsstegen är olika för olika storlekar)

Fröväxten, under normala omständigheter, måste fröet rota på en dag, spiring i två dagar, snabb tillväxt om tre till fem dagar och ideell effekt på 7 dagar (olika frön är något annorlunda).

Arbetskrav, dagliga schemaläggningar av frön och skördar i olika kvantiteter, så att cykeln är oavbruten, för att säkerställa att friskt foder levererar färskt foder till lantbruksdjur varje dag.

Rengöringsutrustning, skåp, växthusar, plantor, frötillväxt, kommer att producera några skadliga ämnen, måste planeras att rengöras, rengöringsvätska med ett bredspektrum fungicid i livet, städningstiden för lådan en gång i månaden, tillväxt En gång var 15: a dagar, sågplanten är en gång om dagen, för att undvika att odla bakterier och skadliga ämnen och säkerställa skörden av den idealiska produkten.

Maskinens fördelar, maskinen används i stor utsträckning, hög teknologi, energibesparing, minskade arbetskostnader, kan göra fröet att växa 5-6 gånger på kort sikt, fördelarna är mycket höga, den stora gården, stil workshop, idealisk partner

TIM图片20180925150946_副本

hydroponic fodder_副本