Trenden för innovation av livsmedelsförpackningar är gröna och miljöskydd

- Mar 13, 2018-

Det är underförstått att många kinesiska snacks tillverkare inte betalar mycket uppmärksamhet åt förpackningsdesign, och även om det finns ett mellanmål företag som fäster vikt vid förpackningsdesign, de kan också överge ytterligare optimering av förpackningar på grund av nr tillförlitlig sätt. Detta kanske är en stor affärsmöjlighet för mjuk förpackade livsmedel förpackning påse företaget! Som mellanmål skaparna klaga, även erbjuda samma eller ännu bättre produkter, men fortfarande säljer andra konkurrenter, varför? Mat förpackning påse suger! Konsumenterna är kräsen, förutom varumärket, ansiktet är också deras val-standard. Konsumenterna ser på ansiktet av graden är alltför Maiduhaizhu, producenten är nakna, blodig verklighet.

I framtiden, är mat skyldig att göra en stor ansträngning i mat förpackning påse. Förpackningsdesign av mat förpackningar väskan har också en stor marknad i framtiden. Detta är en mycket stor möjlighet för företagens mjuka förpackade livsmedel förpackningen väska. Flexibla förpackningar företag som kan erbjuda utmärkt förpackningskonstruktioner för matpaket har också mer stabil beställningar, mer stabila kunder i framtiden.

Med begreppet av koldioxidsnål miljöskydd bli huvudtemat i samhället, många områden praktiserande koldioxidsnål miljöskydd och så är fältet förpackningsmaterial. Många miljöföroreningar förpackningsmaterial bleknar bort ur våra liv. De gröna förpackningsmaterial har blivit utvecklingstrend och framtiden för förpackningsindustrin. Det finns många typer av gröna förpackningsmaterial. I allmänhet kan de delas in i fyra typer: återvunnet material, återanvändbara förpackningar, ätbara förpackningsmaterial, nedbrytbara material och pappersmaterial.

Återanvändbara förpackningar används huvudsakligen för att paketera glasflaskor, såsom öl, drinkar, etc., som kan användas flera gånger. Regenererad förpackningsmaterial avser främst plast förpackningsmaterial. Denna typ av förpackningsmaterial kan göras till en regenerativ förpackning behållare efter att bortskaffas genom fysisk metod. Efter behandling av kemisk metod, kan regenerativ förpackningsprodukter göras. Men bristerna i dessa två metoder är bara för att minska föroreningen av miljön, och den slutliga behandlingen, det är också nödvändigt att möta problemet med miljöföroreningar. Ätbara förpackningsmaterial som förpackningsmaterial som kan ätas tillsammans med livsmedel, såsom glass, majs bakning cup och så vidare. Det rapporteras att ätliga förpackning filmer och plastfolie har utvecklats framgångsrikt och anger förpackningsmarknaden. Vi tror att de två gröna förpackningsmaterial som kommer att ha större utsikter för utnyttjande och utveckling. Nedbrytbar grön förpackningsmaterial avser nedbrytbara plastförpackningar. Efter att slutföra uppdraget, plast kan brytas och minskar i naturen och har inga föroreningar i miljön. Papper material avser papper förpackningsmaterial. Vi vet att papper är tillverkat av naturliga växtfibrer. Förpackningsmaterialet gjord av det naturligt innebär en grön förpackningsmaterial, och dess återvinning värde är mycket hög, och tekniken är också mycket mogen.