Bred tillämpning av mat maskiner och utrustning i den nudel förädlingsindustri

- Mar 13, 2018-

Kina är uppdelat i Nord och syd, och Nordborna är främst pasta. Förekomsten av nudlarna bröt mot lagen. Inte bara i söder eller norr, de flesta familjer kommer spara lite nudlar som frukost eller middag material och används också som en bra gäst under lång tid. Kina har en lång historia av nudlar, som har förvandlat i utvecklingen av livsmedelsindustrin och utstrålar vitalitet.

Produktionen av kinesiska nudel kan spåras tillbaka till Yuandynastin, och den antika tiden kallas ansiktet. Det rapporteras som våta degen och knåda lillfinger tjocka nudlar, skivan hänger på träram, ner en kort runda pinne, tjocka nudlar gradvis långsträckt i trä dämpas under tryck, och torr, blev hängande nudlar, hängande nudlar bra smak och praktisk, billig och enkel förvaring är en av viktigaste folkets favorit pasta.

Livsmedelsmaskiner och utrustning används allmänt i det nudel beredningsindustrin.

Produktionen är liten verkstad svårt att anpassa sig till utvecklingen av branschens noodle. Utvecklingen av livsmedelsindustrin började mat maskiner användas i stor utsträckning. Första är att använda den snabbtorkande utrustningen att minska mat föroreningarna och förbättra kvaliteten på och säkerheten hos produkterna. Därför nudel torktumlare har snabbt angett nudel produktion verkstad eller enterprise, och tillämpningen av nudlar maskin, ansikte press, vägg maskin och annan utrustning också har påskyndats.

Till denna dag, mekaniserade nudel produktionen är helt utrotad i traditionella hantverk och har gjort ett stort genombrott i smak och näring. Efterfrågan på marknaden har beslutat att sälja branschen måste uppgraderas till automation, skala och mekanisering. Under de senaste åren har de flesta av Kinas nudel gör företagen angett omkörningsfilen av försäljning och försäljning. Vi har byggt en automatisk produktionslinje består av kvarn, kvarn, mjöl press, pre laga maskin, skärmaskin, hårtork, styckning maskin och nudel mäta packer.

Alla industrier står inför de möjligheter och utmaningar som väckts av den nya sociala ekonomin och ändringen av vetenskap och teknik med förändringen av den ekonomiska utveckling situationen, och branschen av nudlarna är inget undantag. I trenden för konsumtion uppgradering, efterfrågan för pasta konsumtion har ändrats och nya indikatorer såsom hälsa, säkerhet, bekvämlighet och så vidare. Genomförandet av Kinas tillverkning och utveckling strategi också lägger fram nya krav för nudel industrin och produktion av nudlar har kommit till viktiga skärningspunkten teknisk innovation och uppgradering av produkten. Samtidigt, konkurrensen av nudel branschen är hård, och utvecklingen av nya produkter blir temat för branschen. Produktion av nya produkter kan inte direkt använda traditionella ytan av produktionsprocessen, många program och utrustning behöver göra justeringar och optimering. Med förbättring av mat säkerhetsmedvetenhet, sterilisering kraven i spån produktionsprocessen är strängare, och den utrustning som används för sterilisering, dynamisk autoklaven och så vidare fortfarande behöver ytterligare förbättras.