Ryggsäck / ryggsäck med roterande förpackning

- Sep 26, 2018-

Som vi vet finns det många olika typer av väskor. Olika typer, olika material, olika tjocklek och så vidare. Naturligtvis är det vi säger nu laminatfilmväskan (minst 2 lager av filmmaterial) som är bra för värme tätning.

Jag listar bara väskan som väskor:

1.general väska: rygg tätning väska, 3 sidokant tätning väska, stand-up väska, allmän väska med runda hål, allmän väska med euro hål ...

 

2.special väska: dragkedja väska, stand-up med dragkedja väska, sidospets väska, stand-up med sidospets väska ...

Allmänna väskor: Inget problem för alla Rotary Packing maskiner. Då bör vi överväga produktionsegenskaperna och vikten av varje påse för att se om denna väska kan bära. Så behöver kunden erbjuda detaljerna i din väska, produkter till saler att döma.

 

specialpåse:

 

dragkedjelåsen har 2 fyllnadstyper, en fylls från dragkedjan och den andra är att fylla från undersidan.

Om du fyller på blixtlås sidan behöver den roterande förpackningsmaskinen lägga till blixtlåsens öppningsenhet. Om den här modellen har den här enheten kan den fortfarande packas. Den betyder att den här maskinen har fler funktioner - öppning och stängning dragkedja.

 

Om du fyller från undersidan, så arbetar den här väskan så enkelt som den generiska väskan. Det behöver inte, tipplåset öppnas.

stand-up dragkedja väska, eftersom det är stand-up väska, kan bara fylla från blixtlås sidan, så det måste ha blixtlås öppning enhet.

sidostuddsväskan är extremt liknande blixtlåsväskan, har också 2 typer av fyllning. Din utlopp är i mitten eller i storleken, båda är inga problem när den fyller från botten.

 

stand-up tippförpackningsmaskin kräver att tuden måste vara i sidan, annars kan påsarna inte packas av förformad påseförpackningsmaskin.

Beacuse dessa 2 påsar har en tipp, utrymme behövs.Så väskan matning tidningen hade bättre användning horisontell typ.

 

 

Ytterligare tips:

1Påsen har bättre lämnat tillräckligt med utrymme för värmeförsegling. Det är bättre och även sänka kostnaderna och förbättra utseendet på färdiga produktioner.

2.Any modell väljer enligt din väska storlek, väska typ, produkter funktioner och andra krav. Sköt saler för att hjälpa dig är det direkta sättet.

 

 

modeller för referens:

Stand-up Bag Nötter Förpackningsmaskiner

Zipper Bag Packing Maskiner för kaffepulver

Spoutpåse PackingMachinery for Liquid Detergent

Stand-up Zipper Pouch Packing Machine

Rotary Packing Machine för dragkedja väska

roterande förpackningsmaskin, dragkedja förpackningsmaskin, tygpåseförpackningsmaskin, förformad påseförpackningsmaskin