Grillmaskin

Maskinen är konstruerad av allt hölje i rostfritt stål och kuggväxelmotorkombination. Den består huvudsakligen av ugnslåda, elvärmeslang, kraftkopplingsbox och grill.
chatta nu

Produktinformation

Produktbeskrivning:

Maskinen är konstruerad av allt rostfritt stål hölje och växellåda motorkombination. Den består huvudsakligen av ugnslåda, elektriskt värmerör, el-kopplingsbox och grill. KEBAP-maskinen passerar värmen från det elektriska värmeröret, och mikromotorn på grillgrillarna roterar automatiskt köttspetten och bakar köttspetten. De grillade köttspettarna är enhetliga i färg, läckra i smak och snabba i hastighet, samtidigt som man undviker miljöföroreningar och förbättrad hygien. Enkel att tillverka och låg kostnad.

AH-6 (001)

AH-282b (001)AH-20 (001)

Produkttyp:

1 、 Gasstyp

KEBAP- maskinen använder importerade infraröda paneler. Ingen öppen eld, rökfri

2 、 Elektrisk typ

Den elektriska uppvärmningstypen KEBAP använder sig av hög temperatur infraröd ljusenergi och värmeenergi, har enhetlig värmetemperatur, stark penetrerande kraft och har effekten av sterilisering och desinfektion, och kan naturligtvis förbättra doften och smaken.


Användningsområde :

Det används ofta i avancerade hotell, västerländska restauranger, cafeterior, grillrestauranger och andra cateringföretag. Det kan användas för att baka hela får, ammande grisar, kött, fjäderfä och så vidare.


Huvud funktion

1. Utsökt design av rostfritt stål, enkel struktur och lätt att använda.

2. Långt infraröd brännare, värmeeffekten är god och avståndet mellan brännaren och grillen är justerbart.

3. Varje brännare är utrustad med en oberoende temperaturregulator för att spara energi.

4. Fabriks direkt grossist, konkurrenskraftigt pris, CE-certifiering.

about us

about company

transport

Exhibition

certificate


Förfrågning