En kundgrupp från Indien kom till företaget för att undersöka Hydroponic Fodermaskinen

- Jun 15, 2018-

På Ju ne   15 , 201 8 besökte en fyra personer delegation av Indien kunder vårt företag för att kontrollera hydroponic foder maskin . Högkvalitativa produkter och tjänster, starka företagskvalifikationer och rykte samt goda förutsättningar för industrins utveckling är viktiga skäl för att locka till sig detta besök.

Ledsagad av cheferna för varje avdelning besökte Indien kunder företagets försäljningsavdelning, marknadsavdelning, verkstad,. Kunden besökte och använde utrustningen på plats, och den goda prestandan hos utrustningen prisade kunderna. Företagets ledare och relevant personal har utfört detaljerade svar på de olika frågorna som kunderna tagit upp, och de har blivit djupt imponerade av den rika professionella kunskapen och den professionella arbetsförmågan.

图片1_副本.png

Efter denna inspektion på plats uppgav kunden att han såg bolagets övergripande styrka och var full av förtroende för företagets framtida utveckling. Detta besök har lagt en bra grund för samarbetet mellan de två parterna och hoppas kunna uppnå kompletterande win-win och gemensam utveckling i framtida samarbetsprojekt. Samtidigt markerar den också den ökande populariteten och inflytandet av Orangemech Company.

图片2_副本.png