Alibaba organiserade en grupp av utrikeshandelsföretag att besöka vårt företag

- Jun 27, 2018-

Den 2 juni 7 2018 anordnade Alibaba en grupp utrikeshandelsföretag i Luohe för att besöka vårt företag för studier och affärsutbyten.

 

I år markeras det sjätte året av vårt företags registrering med Alibaba International. På grund av sin snabba utveckling och enastående prestanda har Luohe Orange Mechanical Equipment Co., Ltd nu blivit ett riktmärkebolag i Luohe Foreign Trade Compans .

 

Först av allt, G eneral M anager   Yuan berättade för alla om historien om vårt företags Alibaba International Station under vägen. Från att välja produkter, hitta leverantörer, skicka produkter, lokalisera och äga fabriker har detta genomgått många svårigheter. För närvarande är våra huvudsakliga produkter som exporteras av Orange Mechanical borriggar, förpackningsmaskiner, juicers, nagelpärlor, glasskegler och andra maskiner för matbearbetning och jordbruksmaskiner. Efter några år av hårt arbete har vi redan ägt våra egna fabriker och ett antal utrikeshandelsförsäljningsgrupper. I framtiden ska vi inrätta kontor utomlands för att göra våra tjänster mer omtänksamma och göra våra kunder mer praktiska.

 

Efter att ha lyssnat på G eneral M anager Yuan, fortsatte Alibaba Operations Manager beskriva de specifika driftsförfarandena för Alibaba International Station och de funktioner som kan hjälpa utrikeshandelsbolagen att uppnå, så att alla kan få en mer övergripande förståelse för drift och drift av utrikeshandeln.

 

Efter mötet besökte företrädarna för utrikeshandeln tillsammans med G eneral M anager Yuan, besökte vårt företag, lärde sig om företagskulturen och var bekant med de olika utrikeshandelsgrupperna. Detta gör det inte bara möjligt för fler av våra kamrater att förstå vår Orange Mekaniska , utan också en bra grund för framtida samarbete och utbyte. Slutligen besökte företrädarna för utrikeshandelsbolagen denna tid tog bilder tillsammans.

图片1_副本.png