Kunderna besöker produktionsanläggningen för dieselhydraulisk borrmaskin

- May 18, 2018-

Den 18 maj 2018 besökte irang kunder vårt företag och besökte produktionsverkstedet i vårt företags dieselhydrauliska borrmaskin.

图片1.png

Enligt försäljningschefens uppgörelse ska han , när kunden anländer till fabriken, vara planerad att gå in i företagets konferensrum för diskussion på symposiet. Detaljerad svar på frågor ställda av kunder.

Efter mötet kom klienten och hans klient till produktionsenheten för dieselhydraulisk borrmaskin och hade en djup förståelse för produktionsprocessen för den hydrauliska borrmaskinen. installationsprocess, produktionsutrustning och färdiga produkter. Den kommunicerade också och förhandlade fram ytterligare samarbetsfrågor. Iranska kunder bekräftade fullständigt företagets produktionskapacitet, utrustningsnivå och kvalitetsledningssystem, och presenterade också många konstruktiva förslag. Detta möte har lagt en solid grund för båda parter för att ytterligare fördjupa samarbetet i framtiden.


QQ图片20180518145108.png

Efter att ha besökt produktionsplatsen lämnade iranska kunder ett djupt intryck på företagets goda arbetsmiljö, ordnad produktionsprocess, strikt kvalitetskontroll, harmonisk arbetsliv och flitiga anställda. Samarbetsfrågorna kommer att diskuteras djupt och vi hoppas uppnå ömsesidiga fördelar och gemensam utveckling i framtida samarbetsprojekt.

 

I det nya året måste bolaget vara baserat i Kina och sträva efter utländska marknader för att ge kunderna högkvalitativa maskiner.