Nya prestationer i november

- Nov 16, 2018-

Jag har arbetat i det här företaget i två månader. Under den här perioden vill jag tacka min chef och kollegor för deras hjälp. Jag kan göra lite framsteg.

Den 1 november håller företaget ett regelbundet möte den första dagen i varje månad. Det här är min andra gång att delta på ett sådant möte. På detta möte såg jag många bra kollegor som har gjort ett bra jobb i företaget. De var fulla av troféer och priser. Jag blev mycket inspirerad: Jag kommer att lära av de utmärkta säljarna och försöka få fler order i framtiden.

Samtidigt fick jag också några belöningar, även om priset endast är ett slags materiell beröm, men jag förstår djupt att det kommer att bli vinster med ansträngningar.

Under dessa två månader har jag några problem i mitt arbete .

För det första stötte jag på problem i produktutgivningen. Produktkvaliteten var inte hög, och efter misstag höjde operationsavdelningen dem till mig i tid och jag kunde korrigera dem.

För det andra finns det frågor och RFQ, och kunden har inget svar, vilket är problemet med om min kommunikationsförmåga behöver förbättras eller detaljerna i offerten, som är det största problemet för närvarande.

Även om mina betyg inte är tillfredsställande, har jag förtroendet att göra mitt jobb bra.