Nya framgångar i oktober

- Oct 15, 2018-


 

 

Jag har arbetat i företaget i en månad. Under denna period var jag djupt imponerad av den djupa oro företagsledare, solidaritet och vänskap bland kollegor och stark atmosfären av arbete.

Efter att ha gått den 10 September, fick jag veta alla grupper och medlemmar i Morgonmöte och middagstid mötet. Varje lag har sin egen team samtal och team önskan och gör ansträngningar för att avancera mot sin egen vilja.

Allt kommer till honom som väntar, vi se de månatliga resultaten i mötets lovord, de är alla min förebild. Även den nationella dag semestern, vi kopplar inte av arbete, många kollegor har också vunnit en massa beställningar i semestern.

Den 8 oktober, den första dagen efter Nationaldagen semestern, innehade bolaget ett hedersomnämnande möte, en välkomstfest och en födelsedagsfest. Jag talade som ny medlem, och jag var glad att se allas priser och utmärkelser. Detta är en stor familj full av kärlek, enighet, passion och motivation.

Den 10 oktober, huvudkontoret för Alibaba södra henan en konferens lovord, som vann den ”första två stjärniga konto--stjärna lyser”, ”topp tre affärer


möjligheter--service star ”,” topp tre--kreditera skydd talang ”och priset för ditt hårda arbete.

Trägen vinner. Låt oss mot riktningen av ansträngningen.