Försiktighetsåtgärder för Installation av en bra borrmaskin

- Mar 13, 2018-

1., innan du installerar riggar, bör vi förstå data som exploration och bekräfta att de geologiska förutsättningarna som är förenliga med kraven i maskinen. Det finns inga gömda föremål i marken och inga hinder i tillämpningsområdet för drift. Det säkra avståndet mellan byggarbetsplatsen och overhead ledningar är i linje med kraven.

Webbplatsen för installation av 2. rig ska vara platt och rammade att bära maskinen arbetstryck. När stiftelsen är dåligt, borde stålplåt skyddas på borren.

3. När borrmaskin installeras, bör det utföras under ledning av professionella och teknisk personal. Installation personal måste utbildas, bekant med installationsprocessen och kommandot signal, och har tekniska åtgärder för att garantera säkerheten.

4. kranen som matchar riggen bör väljas efter längd och vikt som krävs när högen är gjord. 5. låg spänning transformator bör installeras i belysning strömmen till enheten och spänningen bör inte överstiga 36V. Lyftanordning, såsom (vätska och gas) vinsch och kran, bör inte hissas upp och ner. Bör inte vara överbelastad av lyftutrustning.