Drift processen av dryck maskiner

- Mar 13, 2018-

Med tomma flaskor av lådor staplas på pallar av transportbandet till depalletizers, kommer att ta bort facket en efter en, rutan med transportbandet till maskinen, ta bort de tomma flaskorna från rutan tom av förmedla bältet i tvättmaskinen , efter rengöring, och transporteras till förpackningsmaskin nästa till fylld med tomflaskor i dem.  Den tomma flaskan bort från lossning maskinen skickas till flaska tvättmaskinen av en annan transportbandet att sterilisera och rengöra. Efter inspektion av flaska inspektion maskin, det skriver in dryck maskiner och tätning fyllningsmaskinen efter mötet rengöring standarden. Drycken är laddad i en flaska av en dryck maskin. Flaskan som är laddad med dryck är förseglad med maskinens tak och förseglade till maskinens märkning. Etiketten är skickas till fall maskinen och laddas in i rutan och sedan skickas till stapling pall maskinen och staplas på pallar skicka till lagerstället.

1. vakuum fylla dryck maskiner

Trycket i flaskan är lägre än i atmosfärstryck. Denna typ av fyllning dryck har en enkel mekanisk struktur, hög effektivitet och ett brett utbud av anpassningsförmåga till viskositeten hos materialet, såsom olja, sirap, fruktvin och så vidare.

2, normalt tryck fyllning dryck maskiner

Den är fylld med flytande själv vikten under atmosfäriskt tryck.  Denna typ av fyllning dryck maskiner är uppdelad i två typer av fast tid fyllning och fast volym fyllning, som endast lämpar sig för fyllning låg viskositet vätskan utan gas som mjölk och vin.

3. Tryck fylla dryck maskiner

Det var att fylla på atmosfärtrycket, kan delas in i två typer: en är flytande lagring fl asktrycket och jämliket pressar flaska, självtryck i flaska och flytande fyllning, kallas trycket fyllning är en annan. flytande lagring cylinder trycket är högre än trycket i flaskan av trycket av vätskeflödet i flaskan i höghastighetståg produktionslinjen anta denna metod. Trycket fylla dryck maskiner är lämplig för att fylla vätska innehållande gas, såsom öl, sodavatten, champagne och så vidare.


Processen för flaska dryck maskiner för alla typer av drycker är i grunden liknande. Men på grund av de olika egenskaperna hos drycken, användning av fyllningsmaskinen och täcka maskinen är olika. Förutom lämplig fyllning och fyllningsmaskin för öl fyllningslinje, läggs exempelvis till en sterilisering-maskin. Den försegling maskinen väljer motsvarande maskinen enligt olika omslag formuläret används.