Reverse Circulation Engineering Rig

Borriggen för omvänd cirkulation av fordonet har många funktioner såsom positiv cirkulation, omvänd cirkulation och perfusion av kommersiell ask. Det är lämpligt för jordlager, sandlager och plastlager

Produktinformation

Ryggcirkulationsteknik

图片 (9) (001)

Beskrivning

Borriggen för omvänd cirkulation av fordonet har många funktioner såsom positiv cirkulation, omvänd cirkulation och perfusion av kommersiell ask. Det är lämpligt för jordlager, sandlager och plastlager, och är mer lämpad för olika komplicerade fundamentkonstruktioner såsom gruslager. Därför är det en idealisk utrustning för konstruktion av djupa fundamentprojekt som broar, byggnader, jordbruksmark, vattenkraft, elkraft, telekommunikation, teknisk nederbörd etc.

about us

about company

transport

Exhibition

certificate


Sammansättning

Generellt sett har cirkulerande borriggar borrning i både framåt- och bakåtcirkulationslägen. Huvudkomponenterna är desamma, men backcirkulationsriggen skiljer sig från den positiva cirkulationsriggen i: Slamcirkulationssystemet kräver inte en lera-pump, men den måste vara utrustad med en sugpump och en vakuumpump; eller en luftsugningsmaskin (även känd som en gaslyftmetod) eller en hydraulisk sugmaskin (även känd som en hydraulisk sprutmetod). De flesta av dem använder emellertid en vakuumpump och en sugpump för att samarbeta med gaslyft för att uppnå borrning med omvänd cirkulation.


Driftsmetod

Först måste du gräva en lagringstank i förväg. Då är lagringstanken ansluten till brunnhuvudet och leran kommer in i botten av brunnen som konstrueras från brunnhuvudet. Vakuumpumpen och leran pumpar leran från botten av brunnen genom borrröret och returnera den till lagringstanken för återvinning.


Byggprocess för omvänd cirkulationsborrmaskin

Principen är att använda slagborrkronan för att påverka berget vid en högre frekvens och bryta berget. Sedan med hjälp av slaggmetoden för omvänd cirkulation, släpps de trasiga stickningarna ut ur hålet i tid. Slagborrkronan balanseras av två stålrep, vilket är mycket bekvämt för både start och lägre borrning, vilket avsevärt förkortar hjälptiden.


Viktigaste egenskaper

1. Borriggen antar tungt fordonschassi eller ingenjörsrobot och hydrauliskt gångchassi. Chassit har 4 hydraulben. Borrmaskinen har liten vibration och god stabilitet under borrningen.

2. Sandkraftpumpen med stor effekt med stor diameter används för att göra borrspånarna i tid och förbättra arbetseffektiviteten kraftigt.

3. Borriggen för omvänd cirkulation antar en unik borrram med stor borrslag, stor anti-torsionsförmåga, enkel struktur, bekvämt underhåll och enkel flyttning.

4. Borriggen för omvänd cirkulation är multifunktionell, de viktigaste komponenterna är alla kostnadseffektiva produkter och systemet är utrustat med tryckskydd och larmanordningar.

5. Speciellt utformad reducerare, lågt brus, stort vridmoment, energibesparing och hållbarhet, sparar arbetskraft och tvåpersonsdrift.

6. Den kan utrustas med dieselgenerator eller extern strömförsörjning och omfattas inte av strömförsörjningen på platsen.

7. Borrröret är gängat, hållbart, effektivt och bekvämt.

Tillämplig för komplex grundkonstruktion såsom jordlager, stenar och mjuk sten, allmänt använt i broborrade högar, underjordisk kontinuerlig väggfundamentteknik


Tekniska parametrar

borrdjup (m)
Borrdjup (m)

≤220

Borrdiameter (mm)

450-2000

Spindelhastighet (r / min)

9

Spindelkraft (kw)

11

Spindelmoment (N • m)

12 tusen

Lyftförmåga (enkel styrka)

3000kg × 6

Borra rörgänga crepe

Φ168 × 8 × 2m

Lera pump

trafik (m ^ / h)

300

Kraft

(KW)

22

Generatoruppsättning

Märkspänning

380V

Märkström

90A

Klassad hastighet

1500R / min

Nominell effekt

50 kW

Värd stödja makt

4105-6105 Dieselmotor

Maskinstorlek (längd × bredd × höjd) (mm)

9200 × 2500 × 3500

vikt (kg)

125 tusen


Vad är borrning i omvänd cirkulation

Den så kallade omvända cirkulationsborrningen innebär att den komprimerade luften sänds in i brunnen längs den dubbelväggiga borrgasledningen till ett visst djup och blandas med cirkulationsvätskan genom blandarinjektionsröret. Eftersom densiteten för den blandade vätskan är mindre än densiteten för tvättvätskan, släpps brunnen ut i borrhålet och slaggutmatningsröret. Tryckskillnaden genereras, och gasen och vätskan blandad i uppslamningsröret strömmar uppåt med en högre hastighet under trycket på den borrhåliga vätskekolonnen, så att kärnan eller stickningarna vid botten av hålet kontinuerligt tappas ut till yta. Gasen, vätskan och de fasta tre faserna som tas upp strömmas genom den vibrerande skärmen för omvänd cirkulation och släpps ut i sedimentationstanken. Den utfällda leran flyter tillbaka in i porerna för att fylla ut cirkulationsfluidets utrymme, varvid kontinuerligt cirkulerar för att bilda en kontinuerlig borrprocess. Borrmetoden har fördelarna med starkt skärande skräp, inte lätt att blockera, liten utrustningsslitage, lång bitlivslängd, hög borrningseffektivitet, god hålbildningskvalitet och svårigheter vid olyckor i väggväggar i lös formning.


Hot Tags: omvänd cirkulationsteknik, Kina, tillverkare, fabrik, billig, anpassad

Förfrågning

You Might Also Like